Zateže kožu bolje od botoxa !

I evo ga… Kao što sam i obećala prošli put sada nešto za sve vas koji vodite borbu sa boricama.

Sami znakovi starenja ne javljaju se po nekom pravilu. Mogu da budu dio genetike, a nekada na to utiču brojni spoljašnji faktori kao i životne navike .

Redovna njega protiv bora neće vas učiniti mladjima niti može zaustaviti vrijeme, ali će svakako pomoći da vaše lice blista, izgleda zategnuto i da nemate bore

Moja maska od 3 sastojka skida 5 godina sa lica ! Već nakon prve pimjene primjetićete njen efekat. Pored toga što je mnogo ekonomična, njen efekat jednak je efektu botoxa!

Sastojci :

  • 1 bjelance 
  • 1/2 kašičice soka od limuna 
  • 1/2 kašičice kokosovog ulja 

Priprema :

Uzmite jaje srednje veličine i odvojite bjelance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim, dodajte sok od limuna i kokosovo ulje pa opet umutite!

Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Kada se maska osuši, isperite lice toplom vodom ili čajem od kamilice. Da postignete optimalne rezultate, preporučujem stavljanje dva puta nedeljno ovu masku na vaše lice, vrat i dekolte!


Starenje ne možete da zaustavite ali vaše godine ne moraju da vam se vide na licu. Uz mlad i vedar duh, pozitivan stav i lice bez bora, ostaćete duže mladi, pa makar i vizuelno. Ne dozvolite da vam godine diktiraju tempo mladosti. Ne dozvolite borama da vas izdaju i obavezama da nemate vremena za sebe !


Do sljedećeg čitanja,

Ljubim vas 😘

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s